Hils på Lise - Regionsansvarlig Sør/Vestlandet

Denne gangen får du hilse på Lise, som er regionsansvarlig for Sør/Vestlandet. Lise er vokst opp midt i “Lykkeland” perioden og setter familie og venner høyt, samt lager fargeglad og herlig mat.

Hvem er du og hva jobber du med?

Lise Marczenko, stort sett blid, snill, livsnyter og matvrak som jobber som regionsansvarlig på Sør/Vestlandet

Fortell oss om din bakgrunn

Vokste opp midt i «Lykkeland» periode og sted. Startet derfor med å vaske oljesøl i arbeidsbrakker på oljebasen i Tananger da jeg var 14 år. Gikk etter hvert over til kontorvask, som nok passet en tenåringsjente bedre. En liten tur innom avisbud, edb bransjen og reisende boksalg (fikk sett hele Norge på kryss og tvers) før mat og drikke ble min vei og lidenskap. Siden ble det mange år i restaurantbransjen i forskjellige roller, før ferden gikk videre til 10 år hos en vinimportør. Her var jeg også så heldig å få utdanne meg til Sommelier.

Hva gjør du når du ikke er på jobb

Når jeg ikke står bak grytene er yoga, foto, musikk, kultur, en god bok og tid med familie og venner høyt prioritert. Er også avhengig av daglig dose tur i frisk luft, enten det er på min faste runde i nabolaget, traske langs vakre jærstrender i storm eller fint vær eller å bestige en fjelltopp.

Hvordan ville din familie beskrevet deg med 3 ord?

Måtte høre med de viktigste, mine kjære «små»

Heming 25: Omtenksom, nysgjerrig og flott

Nora 20: Enig med sin bror og tilføyde lidenskapelig, støttende og god

Hva ser du på som dine styrker i jobbhverdagen?

Det at jeg har jobbet mange år i restaurantbransjen, samt vært leverandør på vin gjør at jeg kjenner bransjen godt, har god kunnskap om dette og har et stort nettverk i hele landet.

Sett sammen din 3-retters drømmemeny

Er altetende, men kommer nok litt an på årstid og dagsform.

Forrett: Veldig svak for skalldyr og da spesielt sjøkreps. Aller best liker jeg å kjøpe dem levende, dele dem i to, ha på godt hjemmelaget kryddersmør og steke dem kjapt i den vedfyrte pizzaovnen på terrassen eller lett på kullgrillen.

Hovedrett: Spiser ikke så ofte rødt kjøtt lengre, men gjerne en godt marmorert entrecôte med hjemmelaget bearnaise og gode poteter til. Elsker å dyppe brokkoli i bearnaise, så det må vi også ha 😊

Dessert: Er nok mer salt enn søtmons. Må enten bli noe fruktig lett, en god hjemmelaget iskrem eller en syndig god sjokoladedessert.

Hva er din beste kulinariske opplevelse?

De har vært mange, og det er vanskelig å plukke ut kun en. Alt fra gatemat laget av Peruanske kvinner i Cusco i 1990, enkel Vietnamesisk mat på sitt aller beste i noe som lignet en garasje i Nha Trang, Vietnam der vi var de eneste ikke lokalfødte, til en pølse grillet på bålet med ungene. Selv om de enkleste mest spontane måltidene ofte er de beste, skal jeg ikke legge skjul på at jeg synes det er magisk å nyte et godt måltid i en restaurant der kokker, servitører og vinkelnere har et stort hjerte og brennende engasjement for måltidsopplevelsen. De to aller beste fra de siste årene og som jeg enda kjenner, smak og opplevelse av er hos min venninne Heidi på Credo i Trondheim og hos gode venner Torill og Sven Erik på RE-NAA i Stavanger

Hvorfor bør man bli medlem hos Systemkjøp?

Fordi vi gjør det enkelt for medlemmene våre ved at du kan få det mest levert på en bil og en faktura. Vi har serviceinnstilte grossister, gode konkurransedyktige betingelser, enkle bonusmodeller, og vi bryr oss om medlemmene våre

 

Kontakt Lise her

Forrige
Forrige

Nytt pizzakonsept hos GO2Grill

Neste
Neste

Medlemsportrett: The Dubliner