Nytt pizzakonsept hos GO2Grill

Go2Grill har tatt steget videre og har lansert pizza som en del av konseptet! Her er det mange velsmakende signaturpizzaer som matcher burgerkonseptet!

Nytt i 2022 er syv faste signaturpizzaer. Pizzaene utarbeidet sammen hovedleverandør Slåtto og matcher burgerkonseptet. Pizzabunnene er tykke, sprø og ferske og i stil med burgerne er de beste råvarene valgt. Utvalget pizza består av kjøtt, kylling og vegetar, så her finner du noe for alle!

Pizzaene finnes nå hos flere av Go2Grill-steder over hele landet. Blant annet hos Patricias Gatekjøkken i Bardu, Fortauskafeen i Bardufoss og hos Sosialkontoret i Ballangen. Vi har snakket med driverne som sier følgende:

Stolte ansatte og fornøyde kunder er det aller viktigste ved å drive servering!
— Anne-Lise Sørensen, Patricias Gatekjøkken

Anne-Lise Sørensen, Patricias Gatekjøkken

-Det er viktig å ha nyheter i markedet for å befeste posisjonen vår. Fordeler med pizzakonseptet: Felleskapet ved å stå sammen om de samme produktene i hele Go2 Grill-konseptet, og vite at vi leverer produkter med høy kvalitet.

For kundene gir dette god forutsigbarhet. Det må være likt hver gang, og der legger vi lista: Dette gir stolthet for driverne og gir lojale gjester.

-Vi hadde en kunde som kom til oss og bestilte mat gjennom appen. Han hadde akkurat vært i Ballangen og bestilt den samme maten på restauranten der, og hadde funnet sine favorittretter. Gjenkjennelighet skaper trygghet og sørger for gjenkjøp. Nå har vi fått menyer på engelsk, også, og det er veldigpraktisk for utenlandske gjester.

Roar Lange, Fortauskafeen

-Vi har lang erfaring med pizzaservering. Nå skulle pizza inn som en del av konseptet, og da var det naturlig å ta inn det nye pizzakonseptet. Forandring fryder og vi fikk inn noen nye pizzavarianter de ikke hadde hatt før. Fin anledning til litt fornyelse!

Even Olsen, Sosialkontoret

-Veldig, veldig fornøyd med det nye pizzakonseptet. Lang erfaring med pizzaservering. Vi begynte med dette nye pizzakonseptet i mars. Det er et godt konsept, med god kvalitet og opprettholder den høye standarden vi er vant til fra tidligere. Føler seg inkludert og lyttet til: får være med planleggingen og videreføringen av konseptet. Er veldig gira på å videreutvikle det sammen med de andre driverne, leverandører og Systemkjøp. Kundene opplever gjenkjennelighet som er alfa og omega når man binder seg til et konsept som Go2Grill.

Pizzakonseptet er blitt godt tatt i mot blant gjester og ansatte. Om du velger en saftig signaturburger eller en deilig pizza, kan vi garantere en velsmakende opplevelse.

Fakta om Go2Grill

  • Landsdekkende serveringskonsept fra Systemkjøp AS med hovedvekt på burgere av storfe, fisk og grønnsaker

  • Et profilert konsept med basis i felles signatur-og kampanjeretter, samt muligheten for å tilby et lokalt tilleggssortiment

  • Et konsept som binder drivere fra hele Norge sammen i felleskap der viktig erfaring og kunnskap deles

  • Et konsept uten franchiseavgift med lave etableringskostnader, og tilgang til en komplett driftsverktøykasse

  • To nyåpninger sommeren 2022

    Besøk nettsiden her

Forrige
Forrige

Rekruttering i kandidaters marked

Neste
Neste

Hils på Lise - Regionsansvarlig Sør/Vestlandet