Vårens nyheter fra Lantmännen Unibake

Nytt år, nye muligheter til å justere sortimentet i tråd med gjestenes ønsker og behov. To av Lantmännen Unibakes tidligere bestselgere er tilbake i ny drakt, enten med ny form eller uten tilsetningsstoffer og plastemballasje. Samtidig kommer to nye produkter der havre og rug spiller hovedrollen, nemlig ekstra grove havrerundstykker bakt i Lier og ekte dansk rugbrød fra søsterselskapet i Danmark. Under finner du mer informasjon om vårens nyheter.

Ekstra grovt havrerundstykke med sprø skorpe

Havre er på manges lepper for tiden. Det er godt, sunt og et anvendelig kornslag, og trendrapporter viser at det spises havregrøt som aldri før. Havrestykket er bakt i steinovn ved bakeriet i Lier, inneholder hele 22 % havregryn, har fire kaker på brødskalaen og nøkkelhull. Det er ekstra grovt og har en tynn, sprø skorpe. Havrestykket er lettstekt og stekes ved 230 grader i 3–5 minutter fra tint tilstand.

EPDnr: 6605547

FERDIGSTEKT: Bestselgeren focachette i ny variant

Lantmännen Unibake har utviklet en variant av bestselgeren focachette, som har vært – og er – en stor favoritt blant mange brødelskere. Produktutviklerne har brukt samme grunnoppskrift, men fjernet soltørket tomat og oliven. Nyheten har den ultimate sandwichfasongen, som en ciabatta. Produktet er bakt i Norge med håndlagt snitt på toppen som gir et hjemmebakt preg. I tillegg er det ferdig stekt og må kun tines. Ønskes en ekstra sprø skorpe, varmes den noen få minutter i ovnen.

EPDnr: 6536957

Deilig å spise dansk rugbrød i Norge!

Lantmännen Unibake har testet flere brød fra søsterselskapet i Danmark og funnet et fantastisk rugbrød som de er helt sikre på at du og dine gjester vil elske. Det er bakt med fullkornsrugmel, rugkjerner og poppede durumkjerner og består av hele 16 % fiber i tillegg til mye jern, magnesium og E-vitaminer. Brødet er ferdigstekt og skåret, men kan enkelt varmes i cirka 30 minutter ved 100 °C om ønskelig. Legg i så fall brødet med posen det er pakket i, inn i ovnen.

EPDnr: 6642599

FERDIGSTEKT: I'm back! Say cheese!

Brød og ost er en uimotståelig kombinasjon, og produkter med ost er populære blant nordmenn. Gratinert ost gir en ekstra smaksdimensjon. Etter at ostebollen ble relansert i mai 2024, kommer nå favoritten ostestykke tilbake etter å ha vært borte fra markedet i ett år. Lantmännen Unibake vet at det har vært et savn hos flere av deres kunder. Ostestykket er ferdigstekt og delt, slik at håndteringen er meget enkel.

EPDnr: 6605182

Dessert helt uten kunstige tilsetningsstoffer

Lantmännen Unibake jobber hele tiden med å forbedre sine produkter, og høyt opp på prioriteringslisten står utviklingen av produkter uten kunstige tilsetningsstoffer. De er derfor svært stolte av å kunne tilby en ny crème brûlée uten tilsetningsstoffer. Produktet inneholder nå kun naturlige ingredienser, med hele 72 prosent fløte for ekstra god smak! I tillegg er plasten rundt produktet fjernet og erstattet med en delikat glasskål som desserten serveres i.

EPDnr: 6614937

Forrige
Forrige

Nytt samarbeid med Norgesmøllene

Neste
Neste

Slik skaper du et solid og levedyktig serveringssted