Nyheter fra Coca-Cola!

Coca-Cola jobber stadig med å reformulere og innovere slik at folk skal ha flere varianter å velge mellom, tilpasset deres situasjon og behov. Coca-Cola har jobbet med å introdusere mindre størrelse, tydelig merking og økt markedsføring av deres varianter med lite eller uten sukker. Monster fortsetter også å drive energikategorien fremover. Flere og flere forbrukere kobler energiprodukter med anledninger som dekkes av Systemkjøp sine mange medlemmer


Fanta Mango no sugar

En ny Fanta smak! Fanta fortsetter fokuset på gode smaker som sukkerfrie varianter. Mango er en smak som har mange fans innen flere kategorier og nå får du Fanta no sugar med smak av mango! Denne smaksvarianten blir definitivt en fulltreffer hos dine gjester som setter pris på en god brus med fruktig smak. Denne må bare prøves slik at dere kjenner den gode smaken.

Kjøp Fanta Mango no sugar her


Coca-Cola uten sukker lime

Vekstvinneren innen sukkerfri Cola nå med frisk limesmak! Dette er en Coca-Cola med en frisk, søt-syrlig smak, som garantert blir en favoritt hos dine gjester. Smaksvariasjoner innen kjente merkevarer rekrutterer og driver frekvens på kjøp. Sitrus er den naturlige smakstilsetningen innen Cola.

Kjøp Coca-Cola uten sukker lime her


Monster

Både Khaotic som er en Juiced-variant og Ultra Watermelon som er sukkerfri vil tilføre verdi til kategorien og sikre at Monster styrker sin posisjon som vekstvinner. Prøv de og overrask dine gjester!

Kjøp Monster Khaotic her

Kjøp Monster Ultra Watermelon her

Forrige
Forrige

Spennende og smakfulle nyheter fra Vestfold Fugl 🐔

Neste
Neste

Hils på Martin - Regionsansvarlig Vestlandet