Hils på Martin - Regionsansvarlig Vestlandet

For å bli bedre kjent med oss i Systemkjøp vil vi i tiden fremover introdusere dere for våre dyktige medarbeidere. Sammen jobber vi hver dag for at våre medlemmer skal få det beste ut av sitt medlemskap.

Denne gangen får du hilse på Martin, som ikke bare er ansvarlig for region Vestlandet - men også sommelier og en fabelaktig baker.

Hvem er du og hva jobber du med?

Mit navn er Martin Christensen. Jeg er 41 somre ung og jobber som distrikts ansvarlig i Systemkjøp på Vestlandet. Hovedsakelig Bergen og Haugesunds området. Jeg er opprindelig fra flatlandet på andre siden av vannet i sør (Danmark), og har nu bodd i Norge i godt og vel 20 år. Samboer Irene og 2 små jenter Eleah på 4 og Josefine på 6 år.

Fortell oss om din bakgrunn

Jeg er utdannet Sommelier ved kulinarisk Akademi i Oslo i 2009, samt lang erfaring fra restaurant bransjen i både innland og utland. Jeg har blant annet vært innom Bølgen og Moi systemet, Choice, samt alt fra «simplere» konsepter til «Fine dining». Jeg har spisskompetanse innen coaching, kursing og salg og service på «Front of house» personale.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Jeg er veldig opptatt (Muligens besatt) av surdeigs bakst. En hyggelig hobby, som blir ved å gi i årevis. Det beste jeg vet, er duften av rugbrødet som er klar til å tas ut av ovnen, eller smaken på helt fersk lyst landbrød som knaser i skorpen. Dette er uslåelig. Ut over det, er jeg veldig glad i å spille musikk. Da går det hovedsakelig i Gitar og Piano. Sang begrenses til dusjen.

Jeg har spisskompetanse innen coaching, kursing og salg og service på «Front of house» personale. ” - Martin C.

Hvordan ville din familie beskrevet deg med 3 ord?

Josefine (6 år): Snill, klok, pen

Eleah (4 år): Fin, klok, pen

Irene (40 år): Morsom, Nysgjerrig, målbevisst

Hva ser du på som dine styrker i jobbhverdagen?

Lang fartstid i beste restaurant bransjen. Jeg bruker ofte min erfaring, hva enten det gjelder vin, salg, service eller kanskje jeg kan komme med innspill hvis et medlem har driftsmessige utfordringer, i forbindelse med oppstart. Har mye erfaring i medgang og motgang, og da er det kjekt å kunne dele av disse erfaringene, så ikke medlemmet trenger å «Finne opp hjulet på nytt».  

Sett sammen din 3-retters drømmemeny:

Her er jeg kanskje litt «Gammeldags», men jeg elsker god Skandinavisk husmannskost basert på gode, sunne og kortreiste råvarer. Men hvis jeg skal bli litt ekstra «Varm innen i», så er dette et godt bud:

1: En god Terrin av «hva som helst» lokalt pluss sessongens tilbehør. Syrligt Brød/rugbrød på siden.

2: Lammeskank med hele sulamitten.

3: Norske oster til dessert.

Vin: 3 gode italienere tenker jeg. Gjerne fra Veneto og Toscana.    

Hva er din beste kulinariske opplevelse?

Har mange, men felles er når kokkene og servitørene klarer å formidle en spennende mat og drikke opplevelse, hvor stolthet for dette fantastiske yrket kommer frem.

Hvorfor bør man bli medlem hos Systemkjøp?

Fordi vi med over 4000 medlemmer har markedets beste betingelser. Dessuten har vi som jobber i Systemkjøp også spisskompetanse fra Horeca bransjen. Vi er ansatt for medlemmene, og brukes hver dag som ressurs for våre medlemmer.

 

Martin vil gjerne dele sine salgs og vinkunnskaper og holder gledelig kurs for sine medlemmer :-)


+47 451 22 373
E-post

 

 

Forrige
Forrige

Nyheter fra Coca-Cola!

Neste
Neste

Dager å feire i februar