Ta med deg cocktailbaren hjem!

Systemkj├©p_artikkelbilde_Pjolter og Punch2_facebook.png

Baren Pjolter & Punsj i Stavanger er en rendyrket cocktail-bar, som serverer premierte drinker tilberedt av premierte bartendere. Pjolter & Punsj-konseptet er tro til navnet, og nordisk inspirasjon og lokale råvarer dominerer barkartet. Da det landsdekkende alkoholserveringsforbudet inntraff, forsvant livsgrunnlaget til baren, men de snarrådige gründerne skulle lansere en drink-pakke «to go», som umiddelbart ble en suksess.

Tømme kjøla og låse døra?

Bartender Truls Thomsen forteller at da alkoholforbudet var et faktum, var det vel egentlig bare å tømme kjøleskapene og kaste de unike råvarene som sammen med nordisk kvalitetsbrennevin danner grunnlaget for Pjolter & Punsj unike barkart. Men Truls og teamet hans var skjønt enige om at det ville vært «for gale». «La oss sette sammen noen drink-pakker av råvarelageret vårt og legge dem ut for salg på våre facebook-sider. Man vet jo aldri?» Som sagt, så gjort, og to minutter senere var de ti pakkene de hadde forberedt, solgt ut. «Kanskje dette er noe vi bør se litt nærmere på?», var reaksjonen til Truls & Co.

Systemkj├©p_artikkelbilde_Pjolter og Punch1_facebook.png

Fleksible drink-pakker

Pjolter & Punsj bestemte seg for å videreutvikle drink-pakke-konseptet. Hver pakke innehold tre ulike mixere og hver mix var nok til fem drinker. Kunden kunne tilsette brennevin etter både smak og hva man tilfeldigvis hadde i skapet hjemme. Truls forteller at mixerne er laget slik at man kan bruke mye forskjellig brennevin og likevel tilberede en fantastisk drink.

Da annen batch på 40 pakker ble avertert til salgs på facebook, ble disse også utsolgt i løpet av meget kort tid. Det var helt klart et marked for drink-pakkene, og Pjolter & Punsj har fått en formidabel respons på initiativet.

 

Et avgjørende tilskudd til driften

Videre forteller Truls at de siste to ukene har Pjolter & Punsj tilberedt 120 pakker pr. uke, og med en salgspris på 300,- pr. Pakke, har dette vært et verdifullt tilskudd i en ellers nullomsetnings-periode. En bar eller restaurant er ofte eiernes livsverk, og for Pjolter & Punsj er drink-pakkene et viktig middel til å holde en minimums drift gående, og hindre at alle ansatte heltid permitteres. «Suksessen med våre drink-pakker var nok litt uventet, men det er kjekt å vite hvor mye gjestene våre setter pris på oss», sier Truls. «Det er virkelig med på å holdet motet oppe hos oss!»

Ta kontakt med Systemkjøp for å høre mer om aktiviteter du og ditt serveringssted kan gjøre under korona-perioden.

Forrige
Forrige

Tidenes største nyhetslansering fra Slåtto!

Neste
Neste

Patricias Gatekjøkken med solid pallplass!