Tilby raske frokostløsninger til hotellgjestene dine

Lantmannen frokost.PNG

Gi morgenmenneskene det de vil ha, enten de ønsker å sette seg ned og nyte hotellfrokosten eller vil ta med seg noe enkelt og raskt i farta.

Frokost er ofte det måltidet gjestene opplever som viktigst når de bor på hotell. Strenge restriksjoner for servering har resultert i faste frokosttider og begrensninger på antall gjerster i frokostsalen. Dette gjør at man må tenke annerledes og tilby gjestene nye måter å kunne nyte en god frokost og lunsj på.

Ikke alle har tid eller lyst til å sitte lenge over frokosten, men de aller fleste ønsker å starte dagen med noe i magen. Potensialet for økt omsetning i forbindelse med frokosten er derfor stort og og det er flere og flere hoteller som tilbyr frokost og lunsj "to go". Kanskje har ditt hotell allerede gjort seg noen erfaringer rundt dette eller du trenger noen tips til å komme i gang?

Läntmannen har samlet noen tips til hvordan du enkelt kan komme i gang med take away-frokost –både til egne gjester og drop in-kunder.

Les dem her

Forrige
Forrige

Sommerkampanje fra Pelias

Neste
Neste

Deilig italiensk iskrem - hygienisk og enkelt